Πολύ συχνά για διάφορους λόγους δεν είναι εφικτή η επίσκεψη του ασθενούς στο ιατρείο. Σε αυτές τις περιπτώσεις δύναμαι να προσφέρω τις ιατρικές μου υπηρεσίες κατ’ οίκον.

Κατά την επίσκεψή μου στο σπίτι του ασθενούς πέρα από το αναλυτικό ιστορικό και την πλήρη κλινική εξέταση και το ηλεκτροκαρδιογράφημα παρέχω και τη δυνατότητα για κατ’ οίκον υπέρηχο-triplex καρδιάς.

Για αυτό το σκοπό διαθέτω ένα εξαιρετικά σύγχρονης τεχνολογίας φορητό υπέρηχο-triplex καρδιάς που μου δίνει τη δυνατότητα μίας πλήρους, αναλυτικής, άρτιας και εμπεριστατωμένης υπερηχογραφικής μελέτης με άριστες εικόνες και όλες τις απαραίτητες παραμέτρους (MMODE, 2D, COLOUR DOPLER, PULSE DOPLER, CONTINUOUS DOPLER, TDI ), στο σπίτι του ασθενούς χωρίς καμία ταλαιπωρία για αυτόν και το οικογενειακό του περιβάλλον .

Αυτό είναι πολύ σημαντικό διότι έτσι παρέχεται μία κατ’ οίκον ολοκληρωμένη καρδιολογική εκτίμηση με παροχή όλων των υπηρεσιών που μπορεί να έχει ένα καρδιολογικό ιατρείο, γεγονός που είναι ιδιαίτερα σημαντικό τόσο για την ορθή διάγνωση όσο και για την ορθή επιλογή της θεραπευτικής αγωγής.

Τέλος να τονισθεί ότι οι εικόνες αποθηκεύονται μέσα στο μηχάνημα και έτσι υπάρχει και η δυνατότητα συγκρίσεων σε δυνητική μελλοντική επανάληψη της υπερηχογραφικής μελέτης.

Επικοινωνία με το ιατρείο

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς για να κλείσετε το ραντεβού σας ή δείτε την τοποθεσία του ιατρείου στους χάρτες της Google. Για έκτακτα περιστατικά μπορείτε να καλείτε και στο 6944435433