Αρχή μου είναι ότι το έργο του καρδιολόγου (λόγω και της φύσης της ειδικότητας) δεν τελειώνει στην πρώτη επίσκεψη. Επιδίωξή μου είναι να παρευρίσκομαι συνεχώς δίπλα στον ασθενή μου.

Αυτό σημαίνει ότι επιθυμώ και επιδιώκω τη στενή ιατρική παρακολούθησή του είτε τηλεφωνικά είτε και σαν επανεκτίμηση στο ιατρείο μου ή και κατ οίκον αν χρειαστεί (ανάλογα με τη σοβαρότητα της περίπτωσης).

Ειδικά στην αρχή και μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας του προσπαθώ η επικοινωνία μου με τον ασθενή να είναι αρκετά συχνή.

Το χρονοδιάγραμμα και ο τρόπος της καρδιολογικής παρακολούθησης καθορίζεται από τη βαρύτητα της υποκείμενης νόσου, των συμπτωμάτων, του είδους της φαρμακευτικής αγωγής και των λοιπών νοσολογικών οντοτήτων που πιθανόν να έχει ο ασθενής.

Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η αποφυγή ή η έγκαιρη αντιμετώπιση μιας πιθανής επιδείνωσης ή όποιων επιπλοκών από την υποκείμενη καρδιαγγειακή νόσο αλλά και πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες της φαρμακευτικής αγωγής (καθότι κανένα φάρμακο δεν είναι εντελώς «αθώο»). Επίσης κρίνεται συνεχώς η αποτελεσματικότητα της λαμβανόμενης φαρμακευτικής αγωγής και εφόσον υπάρχει λόγος τροποποιείται ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Είμαι πάντοτε στη διάθεση των ασθενών μου , οποτεδήποτε με χρειαστούν και για ό,τι τους απασχολήσει ή ανησυχήσει. Για εμένα προσωπικά η στενή παρακολούθηση του καρδιολογικού ασθενούς και η τακτική επικοινωνία μαζί του έχει καθοριστικό ρόλο στην ολοκληρωμένη φροντίδα της υγείας του, προσδίδει ασφάλεια και σιγουριά στον ίδιο αλλά και στο θεράποντα, βελτιώνει την ποιότητα ζωής του και διαγιγνώσκει έγκαιρα ή και προλαμβάνει προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

Επικοινωνία με το ιατρείο

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς για να κλείσετε το ραντεβού σας ή δείτε την τοποθεσία του ιατρείου στους χάρτες της Google. Για έκτακτα περιστατικά μπορείτε να καλείτε και στο 6944435433