Ο ιατρός

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του ειδικού καρδιολόγου ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ.

Η ιστοσελίδα αυτή έχει σαν σκοπό μια πρώτη «εξ αποστάσεως» γνωριμία με το ιατρό, την ενημέρωση του κοινού τόσο για τις ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρονται στο καρδιολογικό του ιατρείο όσο και για διάφορα θέματα που άπτονται της κλινικής και προληπτικής καρδιολογίας σε γλώσσα απλή και κατανοητή.
Ο ειδικός καρδιολόγος Αναστασόπουλος Θεόδωρος, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, διαθέτει μια μεγάλη εμπειρία σε θέματα κλινικής και προληπτικής καρδιολογίας έχοντας θητεύσει σε μερικά από τα πιο αξιόλογα νοσηλευτικά ιδρύματα της Ελλάδας (δείτε πιο κάτω το βιογραφικό του). Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και συνεχίζει να παρακολουθεί στενά και ενεργά τις εξελίξεις όχι μόνο της Καρδιολογίας αλλά και εν γένει της ιατρικής επιστήμης. Από το 2012 είναι συνεργάτης καρδιολόγος του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΓΑΙΑ) ενώ από το 2013 διατηρεί ιδιωτικό καρδιολογικό ιατρείο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης (25ης Μαρτίου 7, πάνω στην κεντρική πλατεία).
Ασχολείται ενεργά με όλο το φάσμα της κλινικής καρδιολογίας (προληπτική καρδιολογία, προσυμπτωματικός έλεγχος, προαθλητικός και προεγχειρητικός έλεγχος , καρδιολογική παρακολούθηση εγκύων, καρδιαγγειακά νοσήματα, χρόνια στεφανιαία νόσος, οξέα στεφανιαία σύνδρομα όπως ασταθής στηθάγχη και έμφραγμα μυοκαρδίου, υπέρταση, αρρυθμίες, μεταβολικό σύνδρομο, υπερλιπιδαιμίες, μυοκαρδιοπάθειες κ.α.) με επιστημονική αρτιότητα, με τρόπο ολιστικό και με εξαιρετική αφοσίωση στους ασθενείς του.

Ειδικός καρδιολόγος ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Ιατρός Θεόδωρος Αναστασόπουλος

Βιογραφικό

Ο καρδιολόγος Αναστασόπουλος Θεόδωρος αποφοίτησε με άριστα από το Λεόντειο Λύκειο Νέας Σμύρνης.
Το 1995 εισήχθη με πολύ υψηλή σειρά κατάταξης (13ος ) στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών
Το Φεβρουάριο του 2002 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών με μέσο όρο 8,2.
Το 2012 απέκτησε το τίτλο ειδικότητας της ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ
Είναι άριστος γνώστης της γαλλικής γλώσσας (Sorbonne 2) και της αγγλικής.

Διαβάστε το πλήρες βιογραφικό

Το Ιατρείο

Είναι μέλος